Dorthe Adelsbech hjemme

Her er
lidt om mig

Jeg hedder Dorthe Adelsbech og er 47 år gammel. Jeg er mor til Kimmie på 25 år og Alexander på 19 år.

Jeg bor i det skønneste rækkehus i Haslev sammen med Ricki, som udover at drive familiens virksomhed også er engageret politisk og er folketingskandidat for Venstre i Brøndbykredsen.

Vi er en sammenbragt familie med fire børn, så er også bonusmor til Maria på 25 år og David på 19 år.

Vi er utrolig heldige med at vores børn er jævnaldrende. De to yngste bor stadig hjemme sammen med familiens lille dansk-svenske gårdhund Totto.

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, så udover det politiske arbejder jeg til dagligt som sundhedsplejerske i Faxe by, Karise og Faxe Ladeplads.

Dorthe Adelsbech Haven

Fritid er have- og familietid

Fritid er der ikke så meget af – faktisk går størstedelen med politik. De fleste eftermiddage og aftener er besat med møder og arrangementer af forskellig art.

De få gange det er os muligt at kombinere vores mødeaktiviteter med tid sammen, så tager vi oftest afsted sammen.

Netop derfor er hyggetid ofte indenfor hjemmets fire vægge eller i vores dejlige have, hvor vi særligt hygger på terrassen eller i drivhuset med dyrkning af frugt og grønt.

Og så sveder jeg også engang imellem, en tidlig morgen eller sen eftermiddag, i vores lokale Fit & Sund enten med lidt styrketræning eller med min egen favorit - Yoga.

CV

Nuværende CV - opsummeret: Sundhedsplejerske i Faxe Kommune. Næstformand Sundhedsudvalget i Danske Regioner. Regionsrådsmedlem i Region Sjælland. Byrådsmedlem i Faxe Kommune (Gruppeformand). Formand Socialudvalget i Faxe Kommune. Nuværende tillidsposter: 2022 - nu Økonomiudvalget,…

LÆS MERE